30 April 2007

Odhod ...

Torej,
prihaja ponovno čas za pot.
In veselim se ga. Z eno roko ga pozdravljam, z drugo držim Janeza ter nestrpno čakam, da napoči DAN D, dan odhoda.Marsikdo me sprašuje kam in za koliko časa in verjetno se zdi, da nočem nič povedati, a resnica je, da ne vem. Misli so že, misli in želje. A nekaj mora ostati za sanje, mar ne?
Zaenkrat vem le to, da v mesecu maju spakirava ruzake, skočiva v katerco in drviva proti Turčiji.

To je najin prvi cilj ... In ko doseževa tega, bo zasijal naslednji. :)

Za to potovanje sem se odločila svoje misli, doživetja in tam ter tja kakšno sliko združiti v tale blog. Komentarji zaželjeni in seveda so še vedno obvezni maili, da mi poveste kako in kaj v vašem življenju.Time to time i will write short updates in english (green coloured text) for all my Unslovenian friends. How often this would be depends on you. :) For now, all I can say to you is: I'm going on a nother journey and this time I'm writing a blog, so your comments are needed to make this english updates frequently.
The plan is next: me, my boyfriend Janez and our car. Just follow the road. And first stop is Turkey, so Asli, my darling, here we come.

6 comments:

anja said...

Ejla, zelim vama eno pozitivno svezo izkusnjo, polno ljubezni in dogodivscin. Z veseljem bom prebirala vajine bloge.
srečno!!!
Anja :)

SupaTy said...

Canadian Guy says hi

Smilzo said...

Yeah! Keep us informed!!!

It seems like a very interesting travel...!!! :)

klavdija said...

Hey, ti (vidva)!

Lepo, da si se odločila za blog, ga bom zagotovo rada prebirala.

Mal mi je žal, ker mi ni uspelo organizirati "tradicionalne" tortice v Zvezdi, preden sta šla na pot, sam si bomo vzele čas za to, ko prideta nazaj, ane ;)

V glavnem, želim vama veliko, veliko lepih in pozitivnih dogodivščin, novih izkušenj. Predvsem pa pazita nase, na svoje zdravje in varno pridita nazaj (sori, ne morem iz svoje kože) ;)

Srečno!

Klavdija

Janja said...

Hit the road, Jack!

Veliko sreče na cestah in predvsem veliko raziskovanja zanimivih in misterioznih kotičkov sveta vama želim!

Janja

Mojca said...

Srečno!

ps. Pozdravita Asli;)